120129

Ännu en helg till ända. Fullt ös har det också varit hela helgen.
Kidsen kom hit i Fredags och dom gick först på staden med karln och köpte födelsedagspresenter för minsann så fyller båda ungarna år i Februari :P

I lördags var det tårtbakande och muffinsbakande, inga tårtbottnar hade dom på affären så det var bara att göra egna tårtbottnar. Sen har det byggts en lek-koja/hus av en gigantisk kartonglåda som äldsta fick måla med valfria färger, det har satts in fönster och gardiner i den där kojan också.
Har byggt Lego och spela Nintendo Gamecube, var kul för äldsta att spela ett nytt spel på en konsol hon aldrig använt tidigare tydligen.

Jo och födelsedagspresenterna då. Jo, den yngsta fick nya tåg till sin tågbana som hon tydligen tycker är jätterolig och så fick hon leklera. Kan väl säga att den där lekleran var Överallt förutom på bordet sen. Har fått springa runt och plocka upp klumpar av lera från kök, hall och vardagsrums golven :P
Äldsta valde en hund. En hund som kan skälla, gnälla och vifta på svansen. Den gnäller konstant, bara du går förbi den där hunden så gnäller den. Jaja, hon var ju nöjd som attans och det är väl det som räknas :)

Jaja, en sådan här byracka fick hon i alla fall om nu någon skulle vara intresserad av det ;)


Jag borde ta tag i lite läxor som Naturkunskap och Powerpoint, men men det går inte undan.
Har i alla fall hunnit städa huset nu när jag är ensammen hemma. Så helt stilla har jag inte suttit hela dagen.
RSS 2.0