Projekt.

Ojoj. Det var som ett tag sen sist.
Jag skyller på att det är en miljon andra saker att göra som känns viktigare och roligare..Herregud, det är ju ändå sommar ;)
 
Pågående projekt just nu är husmålning!
Inte lika roligt som det låter kan jag meddela. Det blir inte heller roligare när man inser att man ska skrapa bort all gammal färg först. (Jag, min dumme jäkel hade som en plan i huvudet att det bara var att skvätta på ny färg och så skulle det vara klart..ack så fel jag hade)
Och målandet blir Definitivt Inte roligare av att det KRYLLAR av mygg utomhus. Dom är överallt! Inte ens hunden kan eller vill vara ute mer än max fem minuter sen ledsnar han pga myggen. Stackarn. :(
Projekt nummer två som också är pågående är tapetsering av det blivande datorrummet. Men de senaste dagarna har varit så varma att lusten att stå och tapetsera inte riktigt har infunnit sig. Så det får ta sin lilla tid :)
Och projekt nummer tre är än så länge heeemligt.(NU blev ni allt bra nyfikna va..höhö.)
 
Men ja, som sagt. Uppdatering är extremt liten för det är sommar och jag tänker banne mig njuuuuta av värme och sol och sen har vi alla pågående projekt som ska bli klara nångång ;)
 
 
 
 
RSS 2.0